Wintertijd

Het deed zeer de laatste acht weken. Nadat die taxi me niet zag, moest ik veel noodgedwongen rust houden. Al die weken scheen dat zonnetje en was het prima fietsweer. Gelukkig kon ik na een aantal bezoeken aan het ziekenhuis ook constateren dat mijn sleutelbeen weer stevig aan elkaar zat. Een grote rol speelde daar ook bij de behandelingen van de fysiotherapeute die de spieren eromheen goed behandelde.

Inmiddels is het december geworden en mocht ik van de specialisten weer wat gaan doen. De trainingen op allerlei apparaten op de sportschool brachten weer wat terug van wat half oktober nog een prima conditie was. Nu de schouder weer kan en de gekneusde ribben weer wat rustiger zijn, mag ik vanaf deze week weer gaan opbouwen. Groen licht kreeg ik van die specialisten. Tof !!

Dus ben ik maar meteen weer gaan deelnemen aan de spinning trainingen en dat ging redelijk. Je voelt natuurlijk van alles, maar ja als je er eind februari 2012 weer wilt staan moet ik er toch stevig tegenaan. Dat zal dan ook gebeuren.

Mijn Jan Jansen fiets had toch nogal wat schade opgelopen en na reparatie voelde hij niet meer zo aan als daarvoor. Hij was wel prima gerepareerd maar ik wilde toch naar wat anders. Na afhandeling van de verzekering zaken kon ik hem prima inruilen voor een matzwarte Cannondale Caad 10 met een 105 groep. Daar is inmiddels de eerste kleine rit mee gemaakt. Nog beter als een JJ.

Zodra het kan en het weer laat het toe zal ik op de zondagmorgen aanhaken en voor je het weet is het weer februari en gaat het routeprogramma weer draaien. Nou dame(s) en mannen dit is ‘m weer en fijne feestdagen en een gezond sportief 2012.

Frank van Boxtel.