“TOERCLUB DE JONGE RENNER” HEET PER 1 JANUARI “WTC OOSTERHOUT”

De dagen lengen weer, de zon doet ferme pogingen te schijnen, de racefietsen worden afgestoft en de banden weer op spanning gebracht.  De leden van WTC Oosterhout rijden weer hun eerste tochtjes door het Brabantse landschap in hun nieuwe fietskleding.

groepsfoto

WTC Oosterhout in de nieuwe kleding Foto: Ron Huizer

De toerclub heeft na 12 jaar bij Wielervereniging “de Jonge Renner” te zijn aangesloten, gekozen voor een nieuwe weg met een nieuwe naam :  WielerToerClub Oosterhout. Wij zijn aangesloten bij de NFTU en wij zijn er trots op dat Rabobank Amerstreek al jaren onze gewaardeerde  sponsor is.

De ruim dertig leden, man en vrouw,  klimmen wekelijks op hun racemonster om zondags tochten tussen de 50 en 120 km te fietsen in een tempo van 28/29 km gemiddeld per uur. De ouderen hebben op de donderdagmiddag hun “eigen” tocht van 65/70 km met een gezellige stop onderweg voor een kop koffie met appeltaart. Ook hier wordt met een aangenaam stevig  gemiddelde gereden en is er volop tijd om onderweg alle dagelijkse zaken door te nemen. Overigens, om op donderdag mee te kunnen  fietsen is er geen ondergrens qua leeftijd.
Ooit er aan gedacht zelf eens lid te worden van een toerclub? Wij nodigen u uit, of dagen u uit, een of meerdere keren geheel vrijblijvend en zonder verplichting van lidmaatschap met ons mee te fietsen. Zondags starten wij om 08.30 uur aan de Warande aan de Bredaseweg. Het streven is om nooit later dan 12.30 uur weer thuis te zijn. Op donderdag vetrekken wij om 13.00 uur vanaf hetzelfde adres. Samen uit en samen thuis, dat staat voorop, wij laten nooit never niemand alleen achter, desnoods duwen wij u terug naar huis.
Is een lidmaatschap duur? Welnee, een avondje uit eten met de partner kost meer dan ons lidmaatschap per jaar. Gelijktijdig is ook je mooie racefiets is verzekerd. Ook stelt de club de wielerkleding ter beschikking, 5 stuks in totaal en geschikt voor de zomer en de winter! Dit tegen een geringe vergoeding.
Nu al geïnteresseerd? Mail naar onze secretaris, wtcoosterhout@gmail.com en meld u aan als proefrijder of, en als het goed bevalt, nog leuker, wordt lid bij onze vereniging!!