WIELERTOURCLUB OOSTERHOUT, DE 60+ ERS !!

VOOR FIETSEN BEN JE NOOIT TE OUD !!!!!

Het leuke van het hebben van een racefiets, is dat je niet alleen korte of lange ritten maakt, maar dat je ook wel eens droomt van een groot renner te zijn. Zonder schaamte stel jij je dan voor dat je alle andere renners het snot voor de ogen rijdt, ze volledig laat afzien, ze de kramp in de benen bezorgt.
Dit soort van gedachten zijn niet vreemd. Iedereen van ons heeft wel eens een favoriet gehad, of is fan geweest van een bepaalde renner, en heeft zich daarmee geïdentificeerd.
Tijdens onze ritjes van de club van 60+ blikken wij, coureurs,  wel eens terug op onze jeugdjaren, met onze dromen en wat we allemaal als sporter niet hebben gerealiseerd. Is dat erg? Welnee, dromen mag en is zelfs gezond.
Bij WielerToerClub Oosterhout hebben wij een ploeg van 60+’ers die zich wekelijks vermaakt met een toertocht van 60/70 km. Elke donderdag om 13.00 uur starten wij vanaf de parkeerplaats van de Warande aan de Bredaseweg. Onderweg wordt niet alleen gefietst, maar ook gepraat, gelachen, koffie gedronken en de onvermijdelijke punt appeltaart ontbreekt niet.

de seniorengroep

De huidige Groep 60+ Foto: Ron Huizer

Is dit sport? Ja en neen. Ja, omdat wij wel serieus fietsen en er een stevig tempo op na houden, en neen, omdat wij de calorieën er al aan eten voor wij weer thuiskomen.  Toch is het gevoel na afloop bij iedereen alleen maar positief.
Maar wij missen iets. Wat ? Wie ?
U natuurlijk!!!  Staat daar uw racefiets in de schuur te verpieteren, buigt het buikje steeds meer over de broekrand, of zijn alle goede voornemens al verdwenen?
Het is nog niet te laat. Meefietsen mag altijd, gelukkig is de leeftijd van minimaal 60 jaar geen must, ben je jonger dan 60 jaar, dan ben je ook van harte welkom, het maakt niet uit of je man of vrouw bent. Als je geen lid bent fiets je gewoon in je eigen fietskleding mee, als je nog geen lid wilt worden  knijpen wij ook een oogje dicht.
Kijk eens op onze nieuwe website www.wtcoosterhout.nl  of , stuur een e-mail naar  wtcoosterhout@gmail.com en u krijgt antwoord op al uw vragen.